Badkameraanpassingen & traphulpmiddelen | Adaptez

uw badkamer volgens uw wensen

Douche of baad in alle comfort & veiligheid 

Als experts op het gebied van ontwerp, levering en installeren van badkamers krijgen we vaak de vraag hoe een badkamerrenovatie aan te pakken. We weten dat het een stevige taak is, dus hebben we de totaalrenovaties opgedeeld in vijf belangrijke stappen. Een handige checklist om het proces gestructureerd aan te pakken. Door stap voor stap te kijken naar een voorgestelde werkvolgorde, beantwoorden we ook enkele van de meest voorkomende vragen die we horen, zoals hoeveel een badkamerrenovatie kost en hoe lang het zal duren.

Contact opnemen

Een totaalrenovatie om langer en veiliger zelfstandig thuis te wonen

Ons assortiment biedt u een prachtige selectie om uit te kiezen. Wij bespreken uw voorkeur en onze adviseurs denken met u mee. Wij gidsen u door ons assortiment, zodat u de inloopdouche, bijhorende meubels, vloer en wandpanelen kunt kiezen die bij u passen. U kan met alle vragen bij onze adviseur terecht. In onze brochure vindt u alvast een overzicht van de mogelijkheden. Tijdens een afspraak gaat onze adviseur hier graag dieper op in. Wij garanderen een soepele en stressloze installatie.

Nog wat meer informatie

Adaptez biedt een breed gamma aan elegante en eigentijdse inloopdouches en instapbaden. Onze inloopdouches en instapbaden worden vervaardigd volgens de hoogste normen en ontworpen voor zowel traditionele als moderne ruimtes. Kies tussen het glazen scherm of het zorgscherm, speciaal ontworpen op maat naar de behoeften van de zorgverlener. Bijhorende meubels en afwerking mogen uiteraard ook niet ontbreken in een totaalrenovatie. Ons ervaren team maakt van uw droom een realiteit. 

Hoe begint Adaptez aan de totaalrenovatie van uw badkamer?

Vereisten bepalen

In deze fase moet u nadenken over uw voorkeuren en hoe u uw huidige badkamer gebruikt. Als u bijvoorbeeld zelden lang in bad gaat, of om bepaalde redenen uw bad niet meer kan gebruiken, wilt u het misschien inruilen voor een inloopdouche. Het is eveneens belangrijk om te overwegen wie de badkamer nog meer moet gebruiken en hoe dit voor uzelf en eventuele andere gebruikers in de toekomst kan veranderen. 

Duurtijd van de totaalrenovatie

Voor een standaard badkamer kan een verbouwing één tot twee weken in beslag nemen. Dit kan natuurlijk variëren, afhankelijk van uw specifieke vereisten. Kiest u er bijvoorbeeld voor om uw toilet te verplaatsen, nieuwe muren te laten metselen,… dan zal de renovatie langer duren. 

Toch liever een douche(cabine)?

Bij Adaptez geloven we dat een badkamer voor iedereen toegankelijk moet zijn, ongeacht de leeftijd of fysieke mogelijkheden. Als u moeite heeft om in of uit uw bad te komen, u zich zorgen maakt over dierbaren die niet zelfstandig kunnen douchen of wanneer u iemand kent die een inloopdouche zou willen installeren, dan hebben wij dé oplossing voor u klaar!

Kostprijs van een totaalrenovatie

Voor een totale renovatie zal de prijs oplopen tot meer dan €10.000,00. De kosten zullen variëren, afhankelijk van uw keuze van wand- en vloerbedekking, sanitair, meubilair, … Als u meer informatie wilt over het renoveren van een badkamer en uw wensen voor badkamerrenovatie verder wilt bespreken, boek dan vandaag nog uw gratis en vrijblijvende afspraak in met één van onze adviseurs!

Ook als u letterlijk geen extra oppervlakte aan uw woning kan toevoegen, zorgt Adaptez ervoor dat er een gevoel van meer ruimte wordt bereikt door een slim ontwerp en doordacht gebruik van bergruimte. Ons team van specialisten staat gedurende het hele ​proces​ aan uw zijde om ervoor te zorgen dat de keuzes die u vandaag maakt later tot het gewenste resultaat zullen leiden. We zorgen voor uw gemoedsrust in elke fase van het ​proces​, van de planningsfase tot de afwerking.

Onze totaalrenovaties zijn volledig op maat van uw wensen. Onze ervaren adviseurs werken samen met u een totaalconcept uit, daarna zorgen onze techniekers dat uw droomconcept werkelijkheid wordt. Het is vooral belangrijk om af te wegen wat uw vereisten zijn. 
Als u bijvoorbeeld zelden lang in bad gaat, of om bepaalde redenen uw bad niet meer kan gebruiken, wil u het misschien inruilen voor een inloopdouche. Het is ook belangrijk om te overwegen wie de badkamer nog meer moet gebruiken en hoe dit voor uzelf en eventuele andere gebruikers in de toekomst kan veranderen

Voor een standaard badkamer kan een verbouwing één tot twee weken in beslag nemen. Dit kan natuurlijk variëren, afhankelijk van uw specifieke vereisten. Kiest u er bijvoorbeeld voor om uw toilet te verplaatsen, nieuwe muren te laten metselen, … dan zal de renovatie langer in beslag nemen.

testimonials

Wat vinden mensen van onze service?

Lees meer over onze aanpassingen

Leer Adaptez kennen aan de hand van onze blogs

Ontwerp_zonder_titel_27.png
Badkamer, Over Adaptez

Erik maakt badkamers toegankelijk

Een toegankelijke badkamer moet stijlvol comfort aanbieden aan wie minder mobiel is.
Lezen
Ontwerp-zonder-titel-10.jpg
Badkamer

Handige tips om je Badkamer proper te houden

Op 11 maart, Wereld Loodgietersdag internationaal gekend als World Plumbing Day, zetten we de loodgieter in de bloemetjes. Een initiatief dat in 2010 werd opgericht na de aardbeving in Haïti toen loo
Lezen
adaptez-world-braille-dag-604x430.jpg
Badkamer

Een comfortabele badkamer voor blinden en slechtzienden

Heb je er ooit bij stilgestaan hoe een persoon met een visuele beperking een badkamer ervaart? Wellicht niet tenzij je zelf in het geval bent of samenwoont met een slechtziend of blind persoon.
Lezen