Vrouw zit op badrand met drankje, omringd door planten en champagnefles

Functie: Zaakvoerder

In dienst sinds: 2020

Leukste element van de job: Zien dat een idee kan groeien naar een enorm gemotiveerd team van getalenteerde mensen. Daardoor kunnen we nog meer klanten zelfstandig thuis laten wonen

Grootste uitdaging: De plotse groei van Adaptez houdt ook in dat we kwalitatieve mensen nodig hebben. De juiste mensen vinden vraagt veel energie en tijd

Hoe is Adaptez ontstaan?

Vicky 

"Toen een dierbare van mij plotseling afhankelijk werd van een rolstoel, drong het tot me door hoe ontoegankelijk de meeste woningen zijn voor mensen met fysieke beperkingen. Simpele dagelijkse handelingen zoals naar het toilet gaan, douchen, een maaltijd bereiden of vrienden bezoeken werden plotseling een uitdaging, zo niet onmogelijk. Enkel je eigen woning aanpassen bleek al een enorme opgave. Het probleem was dan wel urgent, de installatiemogelijkheden absoluut niet. Ik vond het absurd dat gespecialiseerde bedrijven zo’n ondermaatse service leverden en dat mensen zo lang moesten wachten om terug comfortabel in hun eigen huis te kunnen leven. Dat inspireerde me om op maat gemaakte oplossingen te vinden voor iedereen die te maken heeft met mobiliteitsproblemen, ongeacht de omvang van die uitdaging. Daarom richtte ik in 2020 Adaptez op. We weten hoe dringend mensen soms een oplossing nodig hebben, vandaar dat we streven naar een snelle installatie. Binnen 6 tot 10 weken komen we langs om te installeren. Die installatie wordt zorgvuldig gedaan op minder dan 48 uur. Inmiddels hebben we al bijna 500 klanten geholpen in hun zoektocht naar zelfstandigheid."

Wil je ook langer zelfstandig wonen?
Klik hier!

Onze Missie/Visie

Bij Adaptez streven we ernaar de toonaangevende specialist te zijn in woningaanpassingen, met een visie om woningen toegankelijker te maken voor iedereen, en een missie gericht op het verbeteren van de levenskwaliteit door middel van hoogwaardige aanpassingen en empathische ondersteuning. Samen streven we naar een inclusieve en toegankelijke leefomgeving voor iedereen, waarbij we continue innovatie omarmen om aan evoluerende behoeften te voldoen.

 

Meet the team

Delphine kleiner.png

Delphine

Functie: Adviseur en ergotherapeut

In dienst sinds: 2024

 • Leukste element van de job: Ik geniet ervan om mijn commerciële skills te combineren met mijn achtergrond als ergotherapeut. Op die manier kan ik onze partners helpen bij het verbeteren van de levenskwaliteit van hun cliënten.
 • Grootste uitdaging: Mijn grootste uitdaging is het vinden van de juiste balans tussen mijn rol als verkoper en mijn expertise als ergotherapeut. Het commerciële aspect moet kloppen met het klinische aspect.

Lees hier meer over Delphine en haar rol bij Adaptez!

erik-min.png

Erik

Functie: Technisch Directeur

In dienst sinds: 2021

 • Leukste element van de job: Minder mobiele mensen kunnen helpen met hun behoeftes te vervullen. Ook de variëteit binnen de job vind ik leuk.
 • Grootste uitdaging: Probleemoplossend denken tijdens technisch uitdagende installaties.
jolien-min.png

Jolien

Functie: Grafisch vormgever

In dienst sinds: 2023

 • Leukste element van de job: het creatieve aspect van mijn job, out of the box denken
 • Grootste uitdaging: de race tegen de klok
katerina-min.png

Katerina

Functie: Administratief medewerker

In dienst sinds: 2023

 • Leukste element van de job: Het contact met de klanten en het gevarieerde takenpakket
 • Grootste uitdaging: Multitasken
wim-min.png

Wim

Functie: Adviseur

In dienst sinds: 2023

 • Leukste element van de job: Het contact met de klanten en samen op zoek gaan naar de perfecte oplossing
 • Grootste uitdaging: Doorgroeien in een prachtig bedrijf
wesley-min.png

Wesley C

Functie: Adviseur

In dienst sinds: 2024

 • Leukste element van de job: Steeds een correcte en op maat gemaakte oplossing te kunnen aanbieden aan de klant
 • Grootste uitdaging: Elke opportuniteit tot een goed einde te brengen 
michael-min.png

Michael

Functie: Installateur

In dienst sinds: 2021

 • Leukste element van de job: De verandering zien van een oude naar nieuwe badkamer. En vooral de bijhorende blije gezichten van de klanten.
 • Grootste uitdaging: De vorm van de huidige badkamer maakt het niet altijd mogelijk om alles 100% volgens de wens van de klant te doen. Het is dus soms zoeken naar een compromis waardoor iedereen tevreden is.
robin-min.png

Robin

Functie: Magazijnverantwoordelijke 

In dienst sinds: 2023

 • Leukste element van de job: Contact met de verschillende leveranciers en actief bezig zijn in het magazijn.
 • Grootste uitdaging: De juiste bestellingen doorvoeren. Voor bij de instapbaden komen er heel wat technische aspecten bij kijken.
Linde-min.png

Linde

Functie: Chief Happiness Officer

In dienst sinds 2024

 • Leukste element van de job: Werken met de verschillende teams om ervoor te zorgen dat ons werk nóg beter en aangenamer wordt, zowel voor de klant als de installateurs.
 • Grootste uitdaging: Communiceren met allerlei mensen en hun belangen nastreven.
simon extra-min.png

Simon

Functie: Marketing Manager

In dienst sinds: 2023

 • Leukste element van de job: De identiteit van Adaptez vorm geven en de grote variëteit die daarbij komt kijken. 
 • Grootste uitdaging: Adaptez is een bedrijf dat snel groeit. In mijn functie moet ik zorgen dat ik niks uit het oog verlies zodat alles vlot blijft lopen. 
sebastiaan-min.png

Sebastiaan

Functie: Installateur

In dienst sinds: 2023

 • Leukste element van de job: Mensen gelukkig maken doordat ze terug mobiel worden en thuis terug alles zelf kunnen doen.
 • Grootste uitdaging: Niet weten hoe elke installatie zal verlopen. We moeten vaak ter plaatse zoeken naar technische oplossingen om alles op tijd klaar te krijgen. 
nick-min.png

Nick

Functie: Installateur

In dienst sinds: 2023

 • Leukste element van de job: Als de klant blij is dan is iedereen blij. Dat geeft een goed gevoel bij het afsluiten van een installatie. 
 • Grootste uitdaging: Het streven naar perfectie. Vooral bij totale badkamerrenovaties, daar begin je vanaf nul tot een volledige badkamer, dat is altijd een toffe uitdaging.
levi-2000x2000.png

Levi

Functie: Operations Manager

In dienst sinds: 2023

 • Leukste element van de job: In operations krijg je de kans om met alle teams samen te werken en iedereen te helpen met hun uitdagingen. Hierdoor zijn geen twee dagen dezelfde.
 • Grootste uitdaging: Omdat je met iedereen samenwerkt is het belangrijk om te begrijpen hoe het werk van de ander in elkaar zit. Dit heeft veel invloed op de rest van de organisatie. Dit vraagt soms wat detectivewerk.
andy-min.png

Andy

Functie: Installateur

In dienst sinds: 2021

 • Leukste element van de job: Contact met de mensen tijdens de installaties. Het is altijd heel leuk te zien hoe tevreden ze zijn na de installatie.
 • Grootste uitdaging: Een zo perfect mogelijke installatie uitvoeren. Vooral bij totale badkamerrenovaties is de uitdaging het grootst.
lauren-min.png

Lauren

Functie: Telefonisch adviseur

In dienst sinds: 2024

 • Leukste element van de job: Het contact met de mensen en hen correcte informatie geven over onze diensten en producten. 
 • Grootste uitdaging: Genoeg mensen kunnen overtuigen van onze diensten en de hulp die wij kunnen bieden om hen langer te laten thuiswonen. 

Onze doelstelling

Kom binnen bij Adaptez, waar we niet alleen woonaanpassingen en badkamers bieden, maar ook gemoedsrust en vrijheid. Met een toegewijd team en innovatieve oplossingen streven we ernaar om elke klant een thuis te geven waarin ze zich veilig en comfortabel voelen. Ontdek hoe wij uw levenskwaliteit verbeteren en u laten genieten van uw vertrouwde omgeving, zonder toegevingen te doen aan uw mobiliteit of veiligheid. Welkom bij Adaptez, waar we wonen herdefiniëren voor een zorgeloze toekomst.