Adaptez' instapbaden

Waarom kiezen voor instapbaden bij Adaptez

Heeft u te kampen met mobiliteitsverlies en vreest u dat het nemen van een bad tot de verleden tijd behoort? Geen nood, dankzij Adaptez kan u van een ontspannend bad blijven genieten. We zijn niet alleen beter in het aanbieden van het voor u geschikte bad, we geven u meteen ook de service die u verdient. U geniet een levenslange garantie op lekken, op alle andere onderdelen gelden de standaard garantievoorwaarden van 2 jaar.

Contact opnemen

Instapzitbaden vanaf €6197,-*
* inclusief installatie

Download de gratis brochure over instapbaden

Brochure

Instapligbad vanaf €6224,-*
* inclusief installatie

 

Op zoek naar een instapbad op maat?

Onze instapbaden zijn de veiligste keuze. Wij begrijpen dat u met een gerust hart wilt baden. Uw beleving moet ontspannend en plezierig zijn. Om deze reden is elk bad zorgvuldig ontworpen met meerdere veiligheidsfuncties zonder hierbij afbreuk te doen aan het design. Al onze baden zijn voorzien van een verlaagde instapdrempel, zijn afgewerkt met antislip in de lig- en zitgedeeltes, zijn lekvrij en bieden bovendien antimicrobiële bescherming.
Uw gemoedsrust is van uiterst belang! ​​​​​​​Ons aanbod instapbaden is afgestemd op senioren of mensen met een mobiliteitsprobleem. Onze ervaren adviseurs bespreken samen u welke oplossingen het best passen bij uw situatie.

Ondersteuning van A tot Z

Veiligheid

Onze instapbaden zijn de veiligste keuze. Wij begrijpen dat u met een gerust hart wilt baden. Uw beleving moet ontspannend en plezierig zijn. Om deze reden is elk bad zorgvuldig ontworpen met meerdere veiligheidsfuncties zonder hierbij afbreuk te doen aan het design. Al onze baden zijn voorzien van een verlaagde instapdrempel, zijn afgewerkt met antislip in de lig- en zitgedeeltes, zijn lekvrij en bieden bovendien antimicrobiële bescherming. Uw gemoedsrust is van uiterst belang.

Ongeëvenaarde keuzemogelijkheden

Wij bieden modellen aan met verschillende specificaties en opties. Ongeacht uw levensstijl, budget of smaak: wij hebben de ideale oplossing voor u klaar. Bij ons kan u genieten van een hele reeks unieke functies die speciaal ontworpen zijn voor uw comfort. Selecteer verbluffende luxe opties zoals een draadloos ingebouwd geluidssysteem, bubbelbadfuntie (Air spa), stoelverwarming en chromotherapie. Uitgekeken op wit? Kies nu voor een andere afwerkingskleur

Prestaties en betrouwbaarheid

Elk bad wordt vooraf uitvoerig getest door een onafhankelijke partij zodat wij kwaliteit kunnen garanderen. We controleren elk detail zorgvuldig om ervoor te zorgen dat uw bad haar potentieel waarmaakt; niet alleen vandaag maar ook in de toekomst. Efficiënte en ergonomische ontwerpen helpen u om het waterverbruik te verminderen en de energiekosten te verlagen

Unieke hygiënische bescherming

In ons assortiment vindt u de enige instapbaden terug die voorzien zijn van een ingebouwde antimicrobiële bescherming: BioCote. BioCote is een op zilver gebaseerde technologie die 99,99% van alle ziekteverwekkers elimineert. Het is effectief tegen een breed spectrum aan microben waaronder schadelijke bacteriën die ziekte kunnen veroorzaken. In tegenstelling tot vloeibare desinfectiemiddelen, gebeurt de behandeling tijdens het productieproces. BioCote kan dus niet afgespoeld of weggeveegd worden en is niet aan slijtage onderghevig. Kiest u één van onze instapbaden, dan verzekert u zich van 24/7 bescherming

Bij Adaptez geloven we dat een badkamer voor iedereen toegankelijk moet zijn, ongeacht de leeftijd of fysieke mogelijkheden.
Als u moeite heeft om in of uit uw bad te komen, u zich zorgen maakt over dierbaren die niet zelfstandig kunnen baden/douchen of wanneer u iemand kent die een instapbad zou willen installeren, dan hebben wij dé oplossing voor u klaar!

Wanneer u een lijst maakt van uw specifieke noden of zorgen in uw badkamer, dan kan dit helpen bij het identificeren van het soort oplossing dat u nodig heeft.
Bovendien is het een gemakkelijke manier om uzelf voor te bereiden op een showroombezoek of op een gesprek met een adviseur. Op het einde van deze brochure kan u een controlelijst terugvinden

Een exact antwoord hierop is moeilijk te geven. Hiervoor moet men met heel wat rekening houden zoals o.a. gekozen model, bijkomende opties en accessoires, installatiekosten, enz. We raden u aan een afspraak te maken met één van onze adviseurs.

Mogelijks komt u in aanmerking voor een subsidie. Het wordt aanbevolen om contact op te nemen met Wonen Vlaanderen of om een afspraak te maken met één van onze adviseurs

Al onze producten worden geleverd met een standaard fabrieksgarantie van 24 maanden, voor sommige producten zelfs tot 10 jaar. Vraag ernaar tijdens het vrijblijvende bezoek van onze adviseur.

Wij beloven geen snelle installatie op één werkdag. Dat is quasi onmogelijk. Wij houden rekening met gemiddeld twee werkdagen (een werkdag kan bv. bestaan uit twee installateurs) mits er een stevige ondervloer aanwezig is. Zoniet, dan rekenen we een extra dag voor het drogen van de zandcementvloer. Wij werken met naadloze wandoplossingen zodat uw badkamer geen ruimte verliest

Neem contact met ons op. Eén van onze medewerkers zal u zo goed als mogelijk antwoorden op al uw vragen

testimonials

Wat vinden mensen van onze service?

Lees meer over onze aanpassingen

Leer Adaptez kennen aan de hand van onze blogs

Ontwerp_zonder_titel_27.png
Badkamer, Over Adaptez

Erik maakt badkamers toegankelijk

Een toegankelijke badkamer moet stijlvol comfort aanbieden aan wie minder mobiel is.
Lezen
Anneleen_Vossaert_-_AssiStep_traphulpmiddel.jpg
AssiStep

Vlotter de Trap op dankzij de AssiStep

Met de AssiStep moet Annie Vossaert niet langer op handen en voeten de trap op en af.
Lezen