Vrouw zit op badrand met drankje, omringd door planten en champagnefles

Een instapbad van adaptez

Opnieuw in bad dankzij Adaptez

Heeft u last van mobiliteitsverlies en denkt u dat een bad nemen niet meer mogelijk is? Geen zorgen! Adaptez helpt u om weer van een ontspannend bad te genieten.

Waarom kiezen voor Adaptez?

  • Toegankelijk bad: Onze instapbaden en inloopbaden bieden veilige toegang.
  • Comfortabel zitbad: Praktisch en ergonomisch ontworpen.
  • Snelle installatie: Door onze eigen vakmensen binnen 48 uur.
  • Levenslange garantie op de deur: Geen lekken, gegarandeerd.
  • Standaard garantie van twee jaar: Op alle andere onderdelen.

Ontdek al onze modellen in de brochure:

Vraag hier uw gratis brochure

Zitbad
Zitbad

* zitbad inclusief installatie

Vraag naar onze gratis brochure over instapbaden

Brochure

instapbad met douche
instapbad met douche

* instapbad met douche inclusief installatie

 

Op zoek naar een instapbad op maat?

Bij Adaptez bieden we veilige en stijlvolle instapbaden voor een ontspannen badervaring. Ons bad met deur is speciaal ontworpen voor extra veiligheid zonder in te leveren op stijl.

Onze inloopbaden hebben een lage instap, een antislip oppervlak om uitglijden te voorkomen, en een lekvrij design. Daarnaast biedt elk bad bescherming tegen bacteriën en schimmels voor extra hygiëne.

Adaptez instapbaden zijn ideaal voor senioren en mensen met mobiliteitsproblemen. Onze deskundige adviseurs helpen u graag de beste oplossing te vinden, of dat nu een instapbad, een comfortabel zitbad, of een bad douche combinatie is.

Ondersteuning van A tot Z

Veiligheid

Een instapbad, ook wel inloopbad genoemd, biedt de veiligste optie voor een ontspannen en plezierige badervaring. Het is ontworpen met een lage instapdrempel, antislip lig- en zitgedeeltes, lekvrij design en extra bescherming voor uw gemoedsrust.

Diverse opties

Wij bieden een breed scala aan baden die passen bij verschillende behoeften en voorkeuren. Ontdek de unieke functies zoals draadloos ingebouwd geluidssysteem, bubbelbadfunctie (Air spa), stoelverwarming, chromotherapie en verschillende afwerkingskleuren. Of kies voor een inloopbad douche combinatie voor extra flexibiliteit.

Prestaties en betrouwbaarheid

Elk bad wordt grondig getest om kwaliteit te waarborgen. Onze efficiënte ontwerpen helpen waterverbruik te verminderen en energiekosten te verlagen.

Unieke hygiënische bescherming

Onze instapbaden en ligbaden met deur zijn voorzien van een speciale technologie voor hygiënische bescherming. Deze technologie helpt bij het bestrijden van bacteriën en ziekteverwekkers, waardoor uw bad schoon en gezond blijft.

De prijs van een instapbad hangt af van het type bad, de gekozen opties en de benodigde werkzaamheden voor de installatie. Bij Adaptez bieden we verschillende modellen en opties aan, zodat u een bad kunt vinden dat bij uw budget past. Voor een exacte prijsopgave en advies op maat, neem contact met ons op.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte

Bij Adaptez geloven we dat een badkamer voor iedereen toegankelijk moet zijn, ongeacht de leeftijd of fysieke mogelijkheden.
Als u moeite heeft om in of uit uw bad te komen, u zich zorgen maakt over dierbaren die niet zelfstandig kunnen baden/douchen of wanneer u iemand kent die een instapbad zou willen installeren, dan hebben wij dé oplossing voor u klaar!

Wanneer u een lijst maakt van uw specifieke noden of zorgen in uw badkamer, dan kan dit helpen bij het identificeren van het soort oplossing dat u nodig heeft.
Bovendien is het een gemakkelijke manier om uzelf voor te bereiden op een showroombezoek of op een gesprek met een adviseur. 

Mogelijks komt u in aanmerking voor een subsidie. Het wordt aanbevolen om contact op te nemen met Wonen Vlaanderen of om een afspraak te maken met één van onze adviseurs.

Al onze producten worden geleverd met een standaard fabrieksgarantie van 24 maanden, voor sommige producten zelfs tot 10 jaar. Vraag ernaar tijdens het vrijblijvende bezoek van onze adviseur.

Wij beloven geen snelle installatie op één werkdag. Dat is quasi onmogelijk. Wij houden rekening met gemiddeld twee werkdagen (een werkdag kan bv. bestaan uit twee installateurs) mits er een stevige ondervloer aanwezig is. Zoniet, dan rekenen we een extra dag voor het drogen van de zandcementvloer. Wij werken met naadloze wandoplossingen zodat uw badkamer geen ruimte verliest.

Neem contact met ons op. Eén van onze medewerkers zal u zo goed als mogelijk antwoorden op al uw vragen.

testimonials

Wat vinden mensen van onze service?

Lees meer over onze aanpassingen

Leer Adaptez kennen aan de hand van onze blogs

1713856675882.jpeg
Over Adaptez

Openhartige podcast met Vicky, oprichter van Adaptez

Lezen
c82577c2-topro-800_10gl0cg0gl0ca000003000.jpg

AssiStep wordt TOPRO Step: De nieuwe standaard voor veilig traplopen

De AssiStep, het betrouwbaar hulpmiddel voor veilig traplopen, wordt nu geïntroduceerd onder de naam TOPRO Step. Deze rebranding komt voort uit een overname door het prestigieuze Noors bedrijf TOPRO, een bekende producent van rollators.
Lezen