partners uitgesneden.png
Logo Goed thuiszorgwinkel

Goed thuiszorgwinkel

Wij zijn trots om exclusief partner te zijn van Goed thuiszorgwinkel, een toonaangevende aanbieder van zorgproducten en -diensten. Deze samenwerking stelt ons in staat om onze klanten een nog breder scala aan hoogwaardige hulpmiddelen en deskundig advies te bieden. Door de krachten te bundelen met Goed thuiszorgwinkel, kunnen we beter inspelen op de behoeften van onze klanten en bijdragen aan een hogere levenskwaliteit. Samen streven we naar een toegankelijke en comfortabele zorgomgeving voor iedereen. Bezoek zeker ook onze shrowoom in de Goed thuiszorgwinkel in Schoten! 

Lees meer

ik blijf mobiel

Ik blijf mobiel

Ik Blijf Mobiel staat bekend om hun toewijding aan mobiliteitsoplossingen die de zelfstandigheid vergroten. Hun assortiment omvat een breed scala aan hoogwaardige producten, zoals rolstoelen, rollators, scootmobielen en andere innovatieve hulpmiddelen die de mobiliteit en levenskwaliteit van hun klanten verbeteren. 

Lees meer

Optimed thuiszorgwinkel

Optimed thuiszorgwinkel

Optimed is een toonaangevende leverancier van medische hulpmiddelen en zorgoplossingen, gespecialiseerd in het leveren van innovatieve producten die de levenskwaliteit verbeteren. Met een breed assortiment aan medische apparatuur en hulpmiddelen, helpt Optimed zorgprofessionals en patiënten om een veiligere en comfortabelere leefomgeving te creëren. U kan er terecht in hun fysieke winkel in Blankenberge of op hun online webshop.

Lees meer

logo sana care

Sana Care

Sana care is een webshop voor thuiszorg, gespecialiseerd in het aanbieden van een breed scala aan hulpmiddelen en zorgproducten. Van mobiliteitshulpmiddelen tot dagelijkse zorgartikelen, Sanacare biedt alles wat nodig is om de zelfstandigheid en levenskwaliteit van mensen thuis te verbeteren. 

Lees meer

Apotheek Claeys - Decraene

Apotheek Claeys-Decraene, gevestigd in Zottegem, staat bekend om hun toewijding aan persoonlijke zorg en hoogwaardige farmaceutische diensten. Ze bieden een breed scala aan medicijnen, gezondheidsproducten en deskundig advies om de gezondheid en het welzijn van hun klanten te verbeteren. Met hun uitgebreide kennis en klantgerichte benadering, helpt Apotheek Claeys-Decraene hun klanten om een gezonder en comfortabeler leven te leiden.

Lees meer

// WORD JIJ ONZE NIEUWE PARTNER?

samenwerkings

Wij werken enkel met  kwalitatieve merken