Openhartige podcast met Vicky, oprichter van Adaptez
Over Adaptez / 13 mei 2024

Openhartige podcast met Vicky, oprichter van Adaptez

 

Enkele weken geleden nam Connexi een diepgaande duik in het leven van Vicky Blommaert, de oprichter van Adaptez. In hun podcast over ondernemers onthult Vicky de persoonlijke drijfveren achter de oprichting en groei van Adaptez, een bedrijf dat zich toelegt op het aanpassen van woningen voor veilig en comfortabel thuis wonen.

 

BELUISTER HIER HET VOLLEDIGE INTERVIEW

 

Een persoonlijke missie

De oprichting van Adaptez was meer dan alleen een zakelijke onderneming voor Vicky; het was een roeping. Zijn persoonlijke ervaringen, zoals de gezondheidsproblemen van zijn toenmalige partner en het tragische verlies van zijn moeder, brachten hem ertoe om een bedrijf op te richten dat zich inzet voor het helpen van anderen die te maken hebben met fysieke uitdagingen. Adaptez ademt de passie en toewijding van Vicky om mensen te ondersteunen bij het creëren van een veilige en comfortabele leefomgeving, ongeacht hun beperkingen.

 

Een gedeelde visie

De groei van Adaptez is niet alleen te danken aan Vicky's vastberadenheid, maar ook aan zijn vermogen om anderen te inspireren en mobiliseren. Vicky heeft een team van gelijkgestemde individuen om zich heen verzameld met een gedeelde visie van inclusiviteit en zorgzaamheid. Samen werken ze aan het realiseren van de missie van Adaptez om het leven van mensen te verbeteren door middel van aangepaste woningen.

 

ONTDEK ONS TEAM

 

Het belang van empathie

Vicky's persoonlijke ervaringen hebben hem niet alleen gevormd tot een succesvolle ondernemer, maar ook tot een empathische leider. Zijn vermogen om zich in te leven in de behoeften van anderen heeft Adaptez geholpen om op maat gemaakte oplossingen te bieden die echt het leven van mensen verbeteren. Voor Adaptez gaat het niet alleen om het leveren van een dienst, maar om het maken van een positieve impact op de levens van onze klanten.

 

De kracht van de gemeenschap

Het succes van Adaptez is ook te danken aan de sterke banden die het heeft opgebouwd binnen de gemeenschap. Door nauw samen te werken met lokale instanties, gezondheidszorginstellingen en individuen, heeft Adaptez een netwerk van steun en samenwerking gecreëerd dat verder reikt dan alleen zakelijke transacties. Het is een voorbeeld van hoe een bedrijf kan gedijen door actief deel uit te maken van de gemeenschap waarin het opereert.

 

Conclusie

Het gesprek met Vicky Blommaert onthult het hart en de ziel van Adaptez. Het is een verhaal van passie, toewijding en empathie, dat laat zien hoe één individu het verschil kan maken in het leven van anderen. Adaptez is niet alleen een bedrijf; het is een bron van hoop en ondersteuning voor degenen die het nodig hebben.

 

WIL JE WETEN WAT VICKY EN ADAPTEZ VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

KLIK HIER VOOR MEER INFO