Badkameraanpassingen & traphulpmiddelen | Adaptez
Waarom een aangepaste badkamer belangrijk is voor uw zelfstandigheid
/

Waarom een aangepaste badkamer belangrijk is voor uw zelfstandigheid

Wie een dagje ouder wordt of sukkelt met zijn of haar mobiliteit, herkent waarschijnlijk het probleem van een niet aangepaste badkamer. Een badkamer die te krap is, weinig beweegruimte biedt, kasten die te hoog staan, een badrand die oncomfortabel is om over te stappen of een douche zonder hendels zijn allemaal veelvoorkomende eigenschappen van een (slecht aangepaste) badkamer.

De badkamer is immers ook een van die ruimtes die vaak over het hoofd gezien wordt tijdens een renovatie met oog op de toekomst. “Zolang ik me kan douchen of in bad kan gaan, is het wel oké, niet?” Die uitspraak komen we bij Adaptez helaas te vaak tegen.

Wist u echter dat de badkamer jammergenoeg een van de gevaarlijkste ruimtes in uw woning kan zijn? Zeker wanneer die niet aangepast is aan uw leeftijd of (verminderde) mobiliteit. Bij Adaptez maken we er onze missie van om u wederom vol zelfvertrouwen en veilig te laten douchen of baden. We kunnen hiervoor op verschillende manieren tewerk gaan.

 

Aanpassingen in een bestaande badkamer

Stel, u bent best tevreden van uw bestaande badkamer. Echter is het opstapje van uw douche net te hoog of maakt de hoge badrand het oncomfortabel om in- of uit te stappen. Geen probleem. Onder de vlag van onze Comfort aanpassingen, kunnen we heel snel een bestaande douche of badmeubel vervangen door een ergonomische versie. Een douchecabine met lage instap of een comfortabel instapbad zijn immers zeer snel geplaatst. We hoeven hiervoor geen grote werken uit te voeren aan uw badkamer. Bekijk het als een snelle wissel van oud naar nieuw. Dankzij onze Comfortmodule kan u op zeer korte termijn terug genieten van een heerlijk verfrissende douche of zalig bad.

 

Douche of bad installeren op maat

Mag het iets meer zijn, nu we toch bezig zijn? Onze Comfort+ formule geeft u meer mogelijkheden om uw badkamer te personaliseren. Naast de veiligere, comfortabelere baden of douche van de Comfort formule, geeft de Comfortt+ formule u uitgebreide personalisatiemogelijkheden. Denk aan aangepast kraanwerk, nieuwe wandpanelen of doucheschermen of tal van andere accessoires. Het leuke aan de Comfort+ formule is dat er wederom relatief weinig werk voor nodig is. Reken op een goede 48uur van begin tot einde van de werken. Onze specialisten informeren u omtrent de mogelijkheden. Samen gaan we resoluut voor een mooie én veilige badkamer.

Ontwerp zonder titel (37).png

Een volledige badkamer op maat laten installeren

De Comfort *** formule is waar Adaptez écht haar specialisatie kan tonen. We toveren bestaande badkamers om tot een plek waar u zich veilig voelt en u zelfstandig kan wassen. Dankzij onze uitgebreide ervaring weten we hoe we bestaande ruimtes volledig “future-proof” kunnen maken.
We bepalen samen de vereisten en stellen een helder stappenplan op. U weet al van in het begin hoe uw nieuwe badkamer zal bijdragen tot uw veiligheid en zelfstandigheid. Zo kan u zorgeloos uitkijken naar een schitterend resultaat. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het duurzaam opbouwen van een compleet nieuwe badkamer en hebben enkel uw veiligheid in hun achterhoofd.

Samen met Adaptez neem je de stap richting herwonnen zelfstandigheid dankzij onze slimme aanpassingen voor veilig wooncomfort.
 

Contacteer ons!