Specialist

Woningaanpassingen

Adaptez is uw specialist op vlak van woningaanpassingen. We luisteren naar uw noden en bieden advies en ondersteuning aan iedereen die nood heeft aan woningaanpassingen.

Of het nu gaat om een totaalaanpassing van uw woning of om de verbouwing van een bepaalde ruimte, bij Adaptez komen we graag persoonlijk langs om uw behoefte te bespreken.

We zorgen voor gemoedsrust in elke fase. We ontwerpen uw woningaanpassing samen met u, helpen u bij uw keuze én coördineren de werken. Hierdoor ​krijgen ​u en uw dierbaren een volledige gemoedsrust bij de aanpassingswerken.

Onze visie, missie en waarden

Onze visie

Om het leven voor iedereen toegankelijk te maken.

Onze missie

Om in België de meest vooruitstrevende te zijn op vlak van mobiliteit en toegankelijkheid en de gebruiker steeds de beste service te kunnen bieden. Elke dag verbeteren we het leven van onze klanten met oplossingen die professioneel, consistent en integer geleverd worden.

Onze waarden

 • Integriteit: Uitvoeren van afgesproken acties door middel van eerlijke communicatie, efficiëntie en uitgebreide kennis.
 • Passie: Door warmte en enthousiasme te tonen laten we zien dat we bij Adaptez geloven in wat we doen.
 • Creativiteit: De moed en bereidheid hebben om alternatieve opties te onderzoeken en de toewijding om innovatieve en nieuwe producten in te zetten.
 • Samen: We zijn niet allemaal hetzelfde, we zijn wel allemaal gelijk. Het is onze inzet om samen te werken met anderen

Onze Zorgprincipes

 • We geven echt om onze klanten.

  Onze klanten zijn mensen met belangrijke levensbehoeften. Bij Adaptez begrijpen we het belang van maatwerkoplossingen.

 • We helpen u

  We begrijpen de kracht van gemeenschap en teruggeven.
 • We zijn responsief.

  We weten dat de behoeften van onze klanten onmiddellijk en voortdurend zijn. Dankzij onze verschillende communicatiekanalen kunnen we snel reageren.

 • We zijn empathische experts.

  Elke persoon in onze organisatie is meelevend en zeer deskundig. Ze vormen het hart van ons bedrijf. We creëren kansen voor samenwerking en mentorschap.