Badkameraanpassingen & traphulpmiddelen | Adaptez

Specialist

Woningaanpassingen

Adaptez is uw specialist op vlak van woningaanpassingen. We luisteren naar uw noden en bieden advies en ondersteuning aan iedereen die nood heeft aan woningaanpassingen.

Of het nu gaat om een totaalaanpassing van uw woning of om de verbouwing van een bepaalde ruimte, bij Adaptez komen we graag persoonlijk langs om uw behoefte te bespreken.

We zorgen voor gemoedsrust in elke fase. We ontwerpen uw woningaanpassing samen met u, helpen u bij uw keuze én coördineren de werken. Hierdoor ​krijgen ​u en uw dierbaren een volledige gemoedsrust bij de aanpassingswerken.

Onze visie, missie en waarden

Onze visie

Onze visie is om de toonaangevende specialist te zijn op het gebied van woningaanpassingen, erkend voor onze expertise, toewijding en klantgerichtheid. We streven ernaar om een positieve impact te hebben op het leven van onze klanten en de bredere gemeenschap door woningen toegankelijker en functioneler te maken. We geloven in de kracht van samenwerking en persoonlijk contact, en we zijn vastbesloten om onze klanten te begeleiden doorheen elke fase van het aanpassingsproces. We streven naar continue verbetering en innovatie om aan de evoluerende behoeften van onze klanten te voldoen en hun gemoedsrust te waarborgen. Onze visie is gebaseerd op het creëren van woningen waarin iedereen kan gedijen en genieten van een hoogwaardige levensstijl, ongeacht hun fysieke uitdagingen. Samen streven we naar een inclusieve en toegankelijke leefomgeving voor iedereen.

Onze missie

Bij Adaptez zijn we toegewijd aan het verbeteren van de levenskwaliteit van onze klanten door middel van hoogwaardige woningaanpassingen. Onze missie is om een betrouwbare en empathische partner te zijn voor iedereen die behoefte heeft aan woningaanpassingen. We luisteren naar de individuele behoeften van onze klanten en bieden advies en ondersteuning op maat om hun leefomgeving comfortabeler, toegankelijker en veiliger te maken. Onze doelstelling is om woningen om te vormen tot plaatsen waarin mensen met een gerust hart kunnen leven en genieten van een optimale levenskwaliteit.

Onze waarden

 • Integriteit: Uitvoeren van afgesproken acties door middel van eerlijke communicatie, efficiëntie en uitgebreide kennis.
 • Passie: Door warmte en enthousiasme te tonen laten we zien dat we bij Adaptez geloven in wat we doen.
 • Creativiteit: De moed en bereidheid hebben om alternatieve opties te onderzoeken en de toewijding om innovatieve en nieuwe producten in te zetten.
 • Samen: We zijn niet allemaal hetzelfde, we zijn wel allemaal gelijk. Het is onze inzet om samen te werken met anderen

Onze Zorgprincipes

 • We geven echt om onze klanten.

  Onze klanten zijn mensen met belangrijke levensbehoeften. Bij Adaptez begrijpen we het belang van maatwerkoplossingen.

 • We helpen u

  We begrijpen de kracht van gemeenschap en teruggeven.
 • We zijn responsief.

  We weten dat de behoeften van onze klanten onmiddellijk en voortdurend zijn. Dankzij onze verschillende communicatiekanalen kunnen we snel reageren.

 • We zijn empathische experts.

  Elke persoon in onze organisatie is meelevend en zeer deskundig. Ze vormen het hart van ons bedrijf. We creëren kansen voor samenwerking en mentorschap.