AssiStep pictogram
Maak kennis met

AssiStep

Voor sommige mensen kan de trap te moeilijk worden vanwege beperkte mobiliteit, verzwakte spieren en gebrek aan stabiliteit. Hierdoor worden de trappen thuis een dagelijkse klus en worden ze uiteindelijk vermeden.Wij van Adaptez kennen de noodzaak om zo lang mogelijk actief te blijven en hebben in samenwerking met het Noors bedrijf Assistech een uitzonderlijk product ontwikkeld om u daarbij te helpen: de AssiStep.

De AssiStep is de oplossing voor veilig traplopen en biedt de gebruiker een moeiteloze en veilige methode om de trap zelfstandig te beheren. Zo ​blijft​ u langer zelfstandig en kan u in uw eigen huis blijven wonen.

Met de AssiStep ​hebt​ u een stevige ondersteuning voor bij het op- of aflopen van de trap. Het vermindert het risico op vallen en geeft u vertrouwen in uw dagelijkse leven. Het is zowel een betaalbare als actieve oplossing voor meer veiligheid op trappen.

Vraag uw GRATIS brochure aan

Voordelen

1. Onafhankelijkheid in uw eigen huis

Met de AssiStep ​hebt​ u een stevige ondersteuning voor bij het op- en aflopen van de trap. Het vermindert het risico op vallen en geeft u vertrouwen in uw dagelijkse leven.

2. Geen verbouwingen nodig

Sommige mensen die beseffen dat ze onveilig zijn op de trap, of dat ze het moeilijk vinden om de trap op of af te lopen, zullen ervoor kiezen om beneden te wonen. Helaas resulteert dit in het verlies van het 50% van hun huis en vaak is er geen toilet beneden. Dankzij de AssiStep zijn verbouwingen niet nodig.

3. Kosteneffectief

De AssiStep is door zijn eenvoud goedkoper dan de alternatieve trapliften. Het systeem werkt mechanisch, waardoor het nooit in panne kan vallen door stroomuitval of andere elektro problemen.

4. Beweging is het medicijn van uw lichaam

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat actief blijven de kwaliteit van uw leven verhoogt. De AssiStep is een hulpmiddel om mensen met evenwichtsproblemen, op hoge leeftijd of ziekte, te ondersteunen zodat ze veilig en zelfstandig de trap op en af kunnen lopen.

5. Overal en in bijna elke situatie

In de meeste gevallen kan een AssiStep worden geplaatst. Het kan worden geplaatst op een trap van minimum 60 cm. Dit in de meeste binnentrappen: recht, met een bocht of een palier. De AssiStep zal uw trouwe partner worden bij elke stap die u zet.

De AssiStep zal uw trouwe partner worden bij elke stap die u zet.

Nog vragen over de AssiStep?

Aarzel niet om ons te contacteren!

Meer weten?

Ik wens vrijblijvend te worden gecontacteerd

    Adaptez mag mij contacteren. Voor meer info, bekijk de privacy policy