De meerwaarde van een deurautomaat?

Een deur openen is op oudere leeftijd of wanneer je in een rolstoel zit niet altijd evident. Met een deurautomaat kan je je deuren volautomatisch, op afstand en/of deels met de hand geactiveerd openen en sluiten. Automatische deuren verhogen de toegankelijkheid en zelfs de veiligheid. Zelf het gemak van geautomatiseerde deuren ontdekken? Bij Adaptez spelen we het voor je klaar. 

Ideaal voor senioren 

Automatische deuren zijn een ideale oplossing voor senioren. Deze deuren bieden een betere toegankelijkheid. We kunnen systemen monteren op zowel binnen- als buitendeuren. In principe kunnen zowat elke mogelijke deur automatiseren. 

Al onze deuren zijn makkelijk te bedienen en zijn geluidsarm. Hierdoor kan je vlot binnen en buiten, zonder dat je andere mensen nodig hebt. 

De deuren zijn ook veilig, want er is een ingebouwde omkeerbeveiliging. Dreig je vast te komen zitten, dan gaat de deur weer open. Bijkomende veiligheidssensoren zijn altijd mogelijk. Is er een stroomstoring, dan is uiteraard altijd de mogelijkheid om manueel de deuren nog te openen. 

Heel wat opties mogelijk 

Kies je voor nieuwe automatische deuren, dan kunnen deze in elke RAL-kleur uitgevoerd worden. Zo vormt je deur nog steeds één geheel met de omgeving of je interieur. 

Bij Adaptez zijn we thuis in de totaalaanpak voor het aanpassen van woningen voor senioren en mindervaliden. Wil je de optie van een deurautomaat bekijken, dan vertellen we je hier graag meer over. Contacteer ons voor een afspraak en we komen graag ter plaatse.