Adaptez Woningaanpassingen, Zorgrenovatie

In Vlaanderen heb je aardig wat premies waar je voor in aanmerking kunt komen als je je woning op maat laat aanpassen. Het zou zonde zijn om deze te missen. De belangrijkste geven we je even mee: 

 • Aanpassingspremie

  Ben je 65-plus en wil je langer in je eigen woning blijven wonen door middel van aanpassingen? Voldoe je aan enkele criteria, dan is er vaak een tussenkomst van de Vlaamse overheid. Alle informatie vind je alvast op www.wonenvlaanderen.be, maar ook wij kunnen er je meer over vertellen. 
 • Verbeteringspremie

  Deze premie is van toepassingen op woningen ouder dan 30 jaar waar de eigenaar aanpassingswerken wil aan laten uitvoeren. Dit met als doel de algemene kwaliteit te verbeteren. Ook deze voorwaarden kan je terugvinden op www.wonenvlaanderen.be. Wij weten alvast perfect wat er kan of niet kan om deze premie in de wacht te slepen.
 • Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap

  Moet je woning aangepast worden omwille van een handicap? Dan moet je deze instantie contacteren. Zij beoordelen of je in aanmerking komt voor een tegemoetkoming of niet. In samenwerking met je mutualiteit kunnen ook wij je hierin begeleiden en die aanvragen doen waar je recht op hebt. Meer info vind je op www.vaph.be.
 • Verlaagd BTW-tarief

  Een woning ouder dan 10 jaar? Dan geniet je van het verlaagde BTW-tarief van 6% in plaats van 21%. 

Zit je nog met vragen over premies of wil je dat wij je ondersteunen? Wij zijn er voor je. Neem contact met ons op en wij zorgen dat alles bij de juiste instanties aangevraagd en geregeld wordt.