Waarom rekenen op een totaalpartner voor je verbouwingen?

Badkamer aanpassingen, inloopdouche, wc met steun, rollator

Bij bouwen en verbouwen komt heel wat kijken. Vaak slorpt dit proces dan ook heel wat energie op. Zeker wanneer je beroep doet op verschillende aannemers kan dit voor stress en vertraging zorgen. Meteen één van de belangrijkste redenen om voor een totaalpartner te kiezen. 

Verschillende partners kunnen voor vertraging zorgen 

Werk je met verschillende aannemers dan kruipt er heel wat tijd en energie om de timing van de werken op elkaar af te stemmen. Vaak loopt de communicatie tussen de verschillende partijen stroef en bij enige vertraging loopt de planning in het honderd. Dit vaak met stevige vertragingen en soms ook meerkosten tot gevolg. Je zou de eerste niet zijn waarbij de kosten plots de pan uitswingen of waarbij de verbouwingen maanden uitlopen omdat de agenda’s niet op elkaar afgestemd geraken. 

Ontzorgen van A tot Z

Door te kiezen voor Adaptez als totaalpartner voor je verbouwingen en aanpassingen in huis, hoef je hier alvast niet wakker van te leggen. Wij zorgen voor een vlekkeloze coördinatie, stemmen de verschillende werkzaamheden netjes op elkaar af en ontzorgen je volledig op dit vlak. Bij ons word je niet van het kastje naar de muur gestuurd. Gedurende het hele proces blijven wij je aanspreekpunt en dit in je eigen taal. Wij doen er alles aan om je correct te informeren en op de hoogte te houden. 

Als totaalpartner kunnen we jouw woning aanpassen van A tot Z. Daarbij staat jouw comfort steeds centraal. Je langer laten thuis wonen, daar streven we naar. Daarbij werken we steeds met transparante prijzen en duidelijke afspraken. Bij Adaptez staat alles netjes op papier en kom je niet voor verrassingen te staan. 

Vaak een stuk voordeliger 

Weet trouwens dat we vaak een stuk goedkoper zijn dan samen te werken met meerdere partijen. Door de verbouwingswerken in jouw woning in eigen hand te houden en meerdere werkzaamheden te kunnen uitvoeren, kunnen we tegen scherpe tarieven werken. Bovendien zijn onze vakmensen perfect op elkaar ingespeeld, wat je ook merkt aan het eindresultaat. Door het eigen beheer kunnen we ook kwaliteit garanderen. 

Vraag een bezoek en een offerte aan 

Heb jij interesse of nood aan een aanpassing van je woning? Contacteer ons en we komen graag een kijkje nemen. Op die manier kunnen we je een correcte en vrijblijvende offerte voorleggen. De start van een mooie relatie met een totaalpartner die van aanpakken weet. Heel wat tevreden klanten zullen dit met plezier bevestigen.