Waar staat onze YouCare voor?

Oude vrouw zittende strech oefening

Bij Adaptez staan we achter onze YouCare-strategie. Maar waar staat die YouCare nu eigenlijk voor en wat verstaan wij onder dat begrip? We schetsen het nog even kort voor jou. 

Wij vinden dat iedereen hulp verdient

Bij Adaptez willen we iedereen die er nood aan heeft hulp bieden, simpel. Het mooie is dat we als onafhankelijk bedrijf onze eigen keuzes kunnen maken. We willen dan ook heel wat goede doelen steunen waar we in geloven. Zo hopen we toch een beetje ons steentje bij te dragen aan een mooiere samenleving. 

Wij geven terug aan de maatschappij 

Als onderneming moeten/willen we winst maken, logisch. Geen woekerwinsten, maar wel voldoenden om onze mensen aan het werk te houden en nog iets te kunnen herverdelen ook. Daarom doen we ook een aantal zaken met de opbrengst die we genereren. 

  • Bij elke aankoop die u doet, geven we 1% van de totale aankoopwaarde aan een goed doel. Wij steunen er een heel aantal en je beslist zelf waar jouw procent naartoe gaat. Wij schotelen je de lijst voor en wij regelen het. 

In eerste instantie zoeken we onze goede doelen en non-profit partners lokaal. We willen graag onze eigen gemeenschap een duwtje in de rug geven en zo weten we ook zeker dat uw investering goed terecht komt. Wij zijn zorgvuldig te werk gegaan bij het selecteren van onze partners en zitten er geregeld mee rond tafel om de doelstellingen te bespreken. Zo houden we de vinger aan de pols. 

Graag meer weten? 

Wil je voor je aankoop of samenwerking graag meer weten over de goede doelen die we steunen? Geef ons gerust een seintje.